Studenter

Som ett företag med många års erfarenhet av fastighetsbranschen vet vi hur viktigt det är för studenter att hitta rätt plats att bo på. Det är därför vi försöker göra våra fastigheter bäst lämpade för våra kunders behov.

Om du är student och vill bo i Sverige kan Sweden Longstay vara det perfekta valet för dig. Vårt företag har specialiserat sig på att hyra fastigheter för studenter och vårt erbjudande omfattar både kort- och långtidsuthyrning.

Angle down

Närhet till universitet

Det är mycket viktigt för oss att våra lokaler ligger i närheten av universitet. Tack vare detta kan våra kunder snabbt och bekvämt pendla till sina universitet, vilket är särskilt viktigt vid långtidsuthyrning.

Angle down

Ett brett urval av rum

Vi erbjuder ett brett urval av bostäder, från en, två eller tre rumslägenheter till stora hus. Tack vare detta kan varje student hitta något för sig själv i vårt utbud.

Angle down

Kollektivtrafiken

För många studenter är det viktigt att deras bostadsort har goda förbindelser med resten av staden. Våra kunder kan snabbt och bekvämt ta sig till sina universitet, men också till andra viktiga platser i staden, t.ex. köpcentrum eller biografer.

Skräddarsydda flexibla företagsavtal

Förbättra lönsamheten för ditt företag eller projekt genom att kontrollera dina boendekostnader

Genom flexibla projektavtal med oss ​​på Sweden longstay skräddarsyr vi lösningen efter dina behov och hjälper dig med boendet från start till mål. Ju längre kontrakten är och ju större grupperna är desto lägre är priserna för att vi kan bli offer. Kontakta oss omgående för en offert.