Rum och priser

Våra rumspriser varierar beroende på rumstorlek och antal gäster (från 10 kvm till 30 kvm)

Mat och kök

Laga din egen mat i de fullt utrustade köken med kylskåp och frys.

Wi-fi och städning

Hållsta Home är rent, snyggt och har supersnabbt fritt Wi-fi.

Behöver du eller ditt företag rum eller lägenheter?

Hållsta home har 225 rum för långtids boende på vårt vandrarhem. Hyr ett rum, lägenhet eller hus i Eskilstuna för dig, ditt företag eller dina anställda på Hållsta home!

Hos Hållsta home och Eskilstuna Longstay kan du eller ditt företag hyra tillfälligt boende, långtidsboende i Eskilstuna dag för dag eller vecko och månadsvis (longstay). Vi har rum, lägenheter och hus till uthyrning för företag.

Vi på Sweden Longstay har specialiserat oss på att hyra ut rum för långtidsboende till olika byggbolag som ofta bor månadsvis hos oss under deras projekt. Vi vet vad som är viktigt och vad som uppskattas när man är iväg hemifrån under längre perioder. Vi har olika lösningar för mindre och större företag och projekt för olika tidslängder. Tveka inte att kontakta oss för att berätta om hur vi kan lösa era behov. 

Image Description Image Description
Image Description

Kontakta oss på hk@praxter.se eller ring oss 011-14 44 42

Här nedan kan ni se våra olika rum och dess priser. I vissa fall kan vi även erbjuda skräddarsydda företagsavtal. Kontakta oss på telefon 011-144442 eller hk@praxter.se för mer information. 

Vi har många långtidsgäster för longstay boende, men vi hyr också våra rum från natt till natt. Kontakta oss för att få information om hur vi kan hjälpa er och tillgodo just se ert behov. 

Image Description

Ett modernt boende med hög standard för att leva upp till förväntningarna på våra gäster och deras behov.

Under 2017 har vi totalrenoverat vår fastighet till en hög  boendestandard. Det innebär att alla rummen är helt nygjorda och boendet är bekvämt, rent och smakfullt inrett. Supersnabbt fiber installerades samtidigt då vi förstår vikten av digital kommunication för våra gäster. 

Nya duschrum, toaletter och kök finns till ert förfogande. Nyinstallerat brandlarm och brandskydd som gör att alla boende kan sova tryggt och säkert.