Rum och priser

Våra rumspriser varierar beroende på rumstorlek och antal gäster (från 10 kvm till 30 kvm)

Mat och kök

Laga din egen mat i de fullt utrustade köken med kylskåp och frys.

Wi-fi och städning

Sweden Longstay är rent, snyggt och har fritt höghastighets internet/Wi-Fi

Behöver du eller ditt företag rum eller lägenheter?

Sweden Longstay har 65 st rum för långtids boende på vårt Longstay Hostel. Hyr ett rum, lägenhet eller hus i Västerås för dig, ditt företag eller dina anställda på Sweden Longstay i Västerås

Hos Sweden Longstay  kan du eller ditt företag hyra tillfälligt boende, långtidsboende i Västerås dag för dag eller veckor och månadsvis (longstay). Vi har rum, lägenheter och hus till uthyrning för företag.

Vi på Sweden Longstay har specialiserat oss på att hyra ut rum för långtidsboende till olika byggbolag som ofta bor månadsvis hos oss under deras projekt. Vi vet vad som är viktigt och vad som uppskattas när man är iväg hemifrån under längre perioder. Vi har olika lösningar för mindre och större företag och projekt för olika tidslängder. Wi-Fi och parkering ingår också. Tveka inte att kontakta oss för att berätta om hur vi kan lösa era behov. 

Image Description Image Description
Image Description

Kontakta oss på longstay@praxter.se eller ring oss +46 (0)73-50 16 671

Här nedan kan ni se våra olika rum och dess priser. I vissa fall kan vi även erbjuda skräddarsydda företagsavtal. Kontakta oss på telefon +46 (0)73 501 66 71 eller longstay@praxter.se för mer information. 

Vi har många långtidsgäster för longstay boende, men vi hyr också våra rum från natt till natt. Kontakta oss för att få information om hur vi kan hjälpa er och tillgodo just se ert behov. 

Image Description

Ett modernt boende med hög standard för att leva upp till förväntningarna på våra gäster och deras behov.

Under 2021 har vi totalrenoverat vår fastighet till en hög boendestandard. Det innebär att alla rummen är helt nygjorda och boendet är bekvämt, rent och smakfullt inrett. Supersnabbt fiber installerades samtidigt då vi förstår vikten av digital kommunication för våra gäster. 

Nya duschrum, toaletter och kök finns till ert förfogande. Nyinstallerat brandlarm och brandskydd som gör att alla boende kan sova tryggt och säkert.