Sweden Longstay Boden Flottiljvägen 6

Pris per natt
från 450 SEK
Kategori
Möblerade lägenheter
Antal gäster
8
Staden
Boden
Street
Flottiljvägen 6
Postnummer
961 43

Välkommen till den perfekta bostaden för företagets anställda – Flottiljvägen 6 i Boden. Vi erbjuder 7 exklusiva möblerade lägenheter i olika storlekar, skräddarsydda för att möta de höga kraven från företag och deras anställda, både för korta och långa hyresperioder.

Lägenheterna är strategiskt placerade. Ligger i hjärtat av Boden. Vår anläggning erbjuder närhet till affärsdistriktet, affärsmöjligheter och nöjesliv. Det är det perfekta valet för företag som söker boende nära arbetsplatsen.

Nyrenoverade och möblerade lägenheter: Våra lägenheter är elegant designade för att erbjuda högsta standard av komfort och stil. Varje möbel och detalj är noga utvalda för att skapa en professionell och samtidigt avslappnad atmosfär.

Flexibilitet som passar företagets behov: Vi förstår vikten av flexibilitet när det gäller företagsboende. Våra flexibla hyresavtal möter de varierande behoven hos ditt företag och dess anställda.

Strategiskt läge för tillväxt och expansion: Boden är en stad på stark tillväxt, och med det nya stålverksprojektet från H2 GreenSteal finns det en ökande efterfrågan på bostäder för företagets arbetare och anställda. Vi erbjuder möjligheten att vara en del av denna tillväxtresa.I hyran ingår• Fri Wi-Fi • El, vatten, värme , soprum • Fullutrustat kök• Sängkläder och handdukar för varje gäst • Tvättstuga •parkeringTilläggskostnader• Städavgift tillkommer vid bokning längre än 28 dagar

Tillgängliga alternativ

2 room apartment

750 SEK per natt
Rabatter
750 SEK per natt - Bokning av minst 1 Dagar
560 SEK per natt - Bokning av minst 7 Dagar
450 SEK per natt - Bokning av minst 30 Dagar
Fullt möblerad lägenhet med 2 sovrum. Lägenheten har 1 separat sovrum och ett vardagsrum. Badrum med dusch och wc. Fullt utrustat kök med allt det du behöver. Tillgång till tvättstuga, gratis parkering intill huset. Sängkläder och handdukar tillkommer vid incheckningen.
  • 4

3 room apartment

1200 SEK per natt
Rabatter
1200 SEK per natt - Bokning av minst 1 Dagar
780 SEK per natt - Bokning av minst 7 Dagar
650 SEK per natt - Bokning av minst 30 Dagar
Fullt möblerad 3:a 90 kvm stor. Lägenheten har ett 2 separata sovrum och separat badrum med dusch . Fullt möblerat kök med alla utrustning man behöver. Egen tvättmaskin i lägenheten plus en gemensam tvättstuga i byggnaden . Gratis parkering intill huset. Sängkläder och handdukar tillkommer vid incheckningen.
  • 4

Visa fler fastigheter